Sitemizi kullanabilmeniz için tarayıcınızda javascriptlerin çalışmasına izin vermelisiniz.

SAP sertifikasyon denetimini başarılı bir şekilde tamamladık

GlassHouse, SAP müşterilerine sunduğu SAP Barındırma ve Yönetilen Hizmetlerini, SAP’nin standartlarına uygun şekilde sağladığını tescil eden SAP Outsourcing Partner sertifikasyon denetimini başarılı bir şekilde tamamladı! Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İki yılda bir yapılan ve bizzat SAP tarafından yürütülen denetim süreci, verilen barındırma ve yönetim hizmetlerinin; Güvenlik, Yönetim Becerisi, Uluslararası Standartlara Uyum (ITIL, ISO, ... vb), Tecrübe, Ekip, Referanslar gibi bir pek çok farklı boyutta yapılıyor. Süreci başarı ile tamamlayan firmalara verilen sertifika, sunulan barındırma ve yönetim hizmetlerinin SAP standartlarında verildiğini tescil ediyor.
 
GlassHouse olarak, sunduğumuz SAP as a Service Hizmeti ile, kurumların Dijital Dönüşüm Yolculuğu’nda Yol Arkadaşı olmaya devam ediyoruz.

Geçiş sürecinizde ve altyapı planlamanızda, size yol gösterecek GlassHouse uzmanlarıyla tanışmak için hemen iletişime geçin!

GlassHouse çözümleri ile ilgili sorularınızı bilgi@glasshouse.com.tr adresine e-posta atabilir, detaylı bilgi almak için +90 (850) 885 0175 no’lu Ücretsiz Danışma Hattımızı arayabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için sizi aramamızı ister misiniz?

Bilgi Merkezi İçerikleri

Blog Yazıları

Bu site; deneyiminize yardımcı olmak, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi kullanımınızı analiz etmek, tanıtım ve pazarlama çalışmalarımıza yardımcı olmak ve üçüncü taraflardan içerik sağlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanır. Daha fazlasını öğrenmek için: Gizlilik Politikamız | Çerez Politikamız