Sitemizi kullanabilmeniz için tarayıcınızda javascriptlerin çalışmasına izin vermelisiniz.

GlassHouse İlk Yurt Dışı Yatırımını Güney Afrika'ya Yaptı

GlassHouse İlk Yurt Dışı Yatırımını Güney Afrika’ya Yaptı – Basın Bülteni

GlassHouse ilk yurt dışı yatırımını Güney Afrika’ya yaptı

GlassHouse Güney Afrika ofisine iki yeni atama gerçekleşti

Türkiye’nin öncü hibrit bulut servis sağlayıcısı GlassHouse, bulut ve SAP alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve satın almalarıyla birlikte büyümesini sürdürerek geçtiğimiz yıl sonunda da Güney Afrika’nın en büyük şehri olan Johannesburg’da şirket kurmuştu. Şubat ayı itibarıyla GlassHouse Güney Afrika ofisi Ülke Müdürü görevine Mike Styer, Çözüm Mimari görevine ise Rudolph Visagie getirildi.


 Kamu ve özel sektördeki kurum ve kuruluşların dijital dönüşüm süreçlerine katkı sunan hibrit bulut servis sağlayıcısı GlassHouse, özellikle son iki yıldır hayata geçirdiği yatırımlar ve satın almalarla istikrarlı büyüme kaydetti. GlassHouse’un birincil hedefinin Türkiye’de sahip olduğu yetkinlikleri çevre ülkelere ihraç etmek olduğunu söyleyen GlassHouse Genel Müdürü Alp Bağrıaçık, hem kurum kültürü ile hem de satın almalarla oluşturulan know-how’ı ihraç etmeye başladıklarını dile getirdi.

GlassHouse Ülke Müdürü Mike Styer hakkında:

Güney Aftika Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi okuyan Mike Styer’ın yöneticilik kariyeri UNISA’da Yönetim Geliştirme Programı sonrasında, Deloitte & Touche Yönetim Sicili Programı ile devam etti. 2013-2020 yılları arasında DELL Technologies Güney Afrika şirketinde iş birimi yönetici olarak çalışan Styer, 2020 yılı şubat ayında GlassHouse Güney Afrika şirketinde ülke müdürü pozisyonunda görevine başladı. Styer’in kariyerinde global şirketlerin yerel işletme operasyonunu yönetme, büyük kurumsal organizasyonda ekipleri yönetme konularında deneyimleri bulunuyor.

GlassHouse Çözüm Mimari Rudolph Visagie hakkında:

Technikon Witwatersrand Üniversitesi mezunu olan Rudolph Visagie, 2001-2006 yılları arasında Denel Dynamics şirketinde IT Yöneticisi, 2006-2020 yılları arasında Senior Storage Engineer şirketinde Veri Talepleri Yöneticisi olarak çalıştı. Visagie 2020 Şubat ayı itibarıyla GlassHouse Güney Afrika şirketinde Çözüm Mimarı olarak görevini sürdürüyor.

GlassHouse Hakkında:

GlassHouse, kurumsal yapısı, geniş kadrosu ve güçlü mali yapısı ile müşterilerinin dijitalleşme yolculuğuna destek olur.

Dijital dünyada bazı BT iş yükleri on premise donanımlarda çalışmaya devam ederken bazı iş yükleri bulut altyapılarında çalışacaktır. GlassHouse tek çatı altında hem on premise donanım hem bulut çözümleri sağlayabilen, bunun yanı sıra SAP ve Microsoft altyapı uygulamalarına destek verebilen bir hibrit bulut servis sağlayıcısıdır.

Dünya standartlarında servis vermeyi amaçlayan bir hibrit bulut sağlayıcısı olan GlassHouse’un operasyonları uluslararası denetim ve tescile açıktır. Bu tescillerin sonucunda GlassHouse, resmi bir SAP Outsourcing Operations Partner ve Dell Technologies Cloud Service Provider olarak operasyonlarına devam etmektedir.

GlassHouse’un iş modelinde, bulut bir yer değil, bir operasyon modeli ve iş yapış şeklidir. Bu operasyon modelini desteklemek için gerektiğinde GlassHouse, müşterilerine yerinde hizmet verecek insan kaynağı tedarik eder ve yönetilen hizmetleriyle istenen görevleri müşterileri adına yerine getirir.

 

Diğer içeriklerimizle ilgili sizi haberdar etmemizi ister misiniz?

Bilgi Merkezi İçerikleri

Blog Yazıları

Bu site; deneyiminize yardımcı olmak, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi kullanımınızı analiz etmek, tanıtım ve pazarlama çalışmalarımıza yardımcı olmak ve üçüncü taraflardan içerik sağlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanır. Daha fazlasını öğrenmek için: Gizlilik Politikamız | Çerez Politikamız